• Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije
  • Pučišća fotograafije


  Postavi kao početnu  I  Dodaj u Favorites
    

JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PONUDA VLASNIKA STAMBENE JEDINICE ZA STAMBENO ZBRINJAVANJE RASELJENIH OSOBA IZ UKRAJINE U POJEDINAČNOM SMJEŠTAJU Ispis E-mail

novost







Ovim putem obavještavamo zainteresirane vlasnike stambenih jedinica na području Općine Pučišća da je Ravnateljstvo civilne zaštite na svojim mrežnim stranicama objavilo Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Poziv se odnosi na vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice i na vlasnike stambenih jedinica koji su po načelu solidarnosti već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje.

Za prijavu ponude potrebno je ispuniti Obrazac prijave-Ponuda za pojedinačni smještaj, uz koji treba priložiti:

- dokaz o vlasništvu stambene jedinice: izvadak iz zemljišne knjige (original ili e-izvadak) ili izvadak iz Knjige položenih ugovora (za nekretnine koje nisu provedene kroz ZK odjel), a ako se radi o više suvlasnika na nekretninu izjavu drugog/ih suvlasnika za sklapanje ugovora o ustupanju stambene jedinice

- Potvrdu Stožera CZ Općine Pučišća da stambena jedinica ispunjava uvjete iz ponude

Postupak počinje predajom ispunjenog obrasca prijave. Obrazac prijave-Ponuda za pojedinačni smještaj možete predati radnim danom od 07-15 h u prostorijama Općine Pučišća, Trg sv. Jeronima 1, Pučišća. Također, u Općini Pučišća možete preuzeti i prazan obrazac za ispunjavanje. Predajom ispunjenog obrasca ujedno ste podnijeli i zahtjev za pregled stambene jedinice. Nakon što Stožer CZ Općine Pučišća izvrši pregled stambene jedinice i, ukoliko se utvrdi da je ponuda vjerodostojna, izdat će vam potrebnu potvrdu.

Ispunjeni obrazac s pripadajućom dokumentacijom vlasnik stambene jedinice dostavlja Ravnateljstvu civilne zaštite MUP-a: poštom na adresu Nehajska 5, 10 000 Zagreb ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ustupanje stambene jedinice na korištenje raseljenim osobama iz Ukrajine suglasno će se utvrditi sklapanjem ugovora između Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva civilne zaštite i vlasnika stambene jedinice. Ugovorni odnos počinje od dana potpisivanja ugovora. Više o uvjetima financiranja troškova možete pročitati u Odluci o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju („Narodne novine“ broj 37/22).

Više informacija možete dobiti radnim danom od 07-15 h u prostorijama Općine Pučišća, Trg sv. Jeronima 1, Pučišća ili na telefon 021/633-205.

Obrazac prijave-Ponuda za pojedinačni smještaj (PDF)

Potvrda Stožera CZ Općine Pučišća_pojedinačni smještaj (PDF)

Odluka o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju (PDF)

 
 




www.pucisca.hr
službene internet stranice općine Pučišća